Educatie

Ook wanneer u blind of slechtziend bent wil u blijven tekenen en rekenen. Om dit wat makkelijker te maken heeft Ommezien allerlei hulpmiddelen in het assortiment die deze activiteiten ook voor u eenvoudiger maken. Het assortiment van Ommezien bestaat onder andere uit lees- en werkstandaards, rekenmachines en nog vele andere hulpmiddelen.

Leesstandaards

Leesstandaards helpen om het lezen makkelijker te maken. Ommezien heeft leesstandaards in verschillende maten. Van een simpele leesstandaard tot aan leesstandaards met bladen die in verschillende standen te plaatsen zijn.

Tekenhulpmiddelen

Ommezien biedt een ruim assortiment aan tekenmiddelen voor slechtzienden en blinden. Deze tekenmiddelen worden gebruikt in het onderwijs voor wiskundige berekeningen en tekenlessen. Het assortiment van Ommezien bestaat uit o.a. linialen met reliƫf, een geobord en een tekenbord.

Rekenmachines

Een reguliere rekenmachine is vaak niet erg gebruiksvriendelijk voor blinden en slechtzienden. Daarom biedt Ommezien rekenmachines met grote bedieningstoetsen en display en rekenmachines met spraakondersteuning. Zo kunt u ook als u blind of slechtziend bent gebruik blijven maken van de functies van een rekenmachine.

Ommezien

Zaal Zola
Het Predikheren

Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Den Brillenman

Befferstraat 22
2800 Mechelen

Tel: +32 15 69 04 69
Fax: +32 15 69 04 68

Nieuwsbrief

Afspraak maken?

Dat kan telefonisch, per email of via onze facebookpagina

Het Predikheren: elke tweede en vierde vrijdag van de maand

Den Brillenman: elke donderdag

Contact

koen.govaert@ommezien.be
kathleen.boogmans@ommezien.be info@ommezien.be

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag

Van 10u tot 17u
Telefoonnummer: 015 69 04 69