Ommezien > Producten > ADL Producten > Huishouden

Huishouden

Om zelfstandig te koken en huishoudelijke werkzaamheden te vergemakkelijken heeft Ommezien een ruim assortiment aan aangepaste producten die hierbij kunnen helpen. Van aangepaste weegschalen tot vloeistofniveau indicators en labellezers.

Kookhulpmiddelen

Lekker koken is een uitdaging, maar als je blind of slechtziend bent kan dit nog een extra uitdaging zijn. Bij het bereiden van een maaltijd komt namelijk veel kijken, van boodschappen doen tot aan het zoeken van recepten en het snijden van groente en fruit. De kookhulpmiddelen uit het assortiment van Ommezien kunnen dit makkelijker maken.

Kookwekkers

Wanneer je blind of slechtziend bent is het tussentijds aflezen van een kookwekker niet mogelijk. Dit kan lastig zijn wanneer er tussendoor op een bepaald moment gekeken moet worden naar de gaarheid van bijvoorbeeld een gerecht in de oven. Om de functionaliteiten van een kookwekker volledig te benutten biedt Ommezien u diverse aangepaste kookwekkers. Het assortiment bestaat uit wekkers met puntindicatie maar ook digitale wekkers met een extra grote digitale display behoren tot het assortiment.

Weegschalen

De aangepaste weegschalen van Worldwide Vision maken wegen makkelijk. Of het nu gaat om het wegen van rijst of meel of om het wegen van personen, Ommezien biedt een ruim assortiment aan aangepaste weegschalen. Onze weegschalen onderscheiden zich doordat zij zijn voorzien van een spraakfunctie. Hierdoor verschijnt het resultaat niet alleen op een display maar wordt het ook uitgesproken. De platte keukenweegschalen zijn geschikt voor ingrediƩnten, vaste of vloeibare stoffen en wegen op 1 gram nauwkeurig, de personenweegschalen wegen op 100 gram nauwkeurig en kunnen uitgevoerd zijn met een geheugenfunctie.

Vloeistofniveau indicator

Het inschenken van een glas kan problemen met zich meebrengen wanneer u blind of slechtziend bent. Onze vloeistofniveau indicators zijn handig als hulpmiddel bij het inschenken van een glas, mok of kom. Op het moment dat het glas bijna vol zit laten ze een geluidssignaal horen waardoor u weet dat u moet stoppen met schenken. Ommezien biedt u zelfs een vloeistofniveau indicator waarbij u het niveau kunt aanpassen.

Ommezien

Zaal Zola
Het Predikheren

Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Den Brillenman

Befferstraat 22
2800 Mechelen

Tel: +32 15 69 04 69
Fax: +32 15 69 04 68

Nieuwsbrief

Afspraak maken?

Dat kan telefonisch, per email of via onze facebookpagina

Het Predikheren: elke tweede en vierde vrijdag van de maand

Den Brillenman: elke donderdag

Contact

koen.govaert@ommezien.be
kathleen.boogmans@ommezien.be info@ommezien.be

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag

Van 10u tot 17u
Telefoonnummer: 015 69 04 69