Ommezien > Producten > ADL Producten > Medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen zijn vaak al ingewikkeld genoeg, laat staan wanneer je blind of slechtziend bent. Een gangbare thermometer of bloedsuikermeter beschikt bijvoorbeeld vaak over kleine displays die lastig te lezen zijn. Ook bij het innemen van diverse medicijnen is het overzicht al snel zoek. Daarom hebben wij een breed assortiment aan medische hulpmiddelen voor slechtzienden, blinden en senioren.

Pillendozen

Wanneer u blind of slechtziend bent kan het gebruik van een reguliere pillendoos lastig zijn. Ons assortiment pillendozen voor senioren, slechtzienden en blinden bestaat uit verschillende modellen die het gebruik voor u makkelijker maken. Van de multifunctionele Pillmaster en een pillendoos met alarmfunctie en hartslagmeter tot aan de pillendoos met zevendaagse indeling.

Medische hulpmiddelen

Naast pillendozen heeft Ommezien ook andere medische hulpmiddelen in het assortiment. Van koortsthermometers tot aan bloeddrukmeters en bloedsuikermeters, de medische hulpmiddelen van Ommezien ondersteunen u als blinde of slechtziende in uw (dagelijkse) medische handelingen.

Ommezien

Zaal Zola
Het Predikheren

Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Den Brillenman

Befferstraat 22
2800 Mechelen

Tel: +32 15 69 04 69
Fax: +32 15 69 04 68

Nieuwsbrief

Afspraak maken?

Dat kan telefonisch, per email of via onze facebookpagina

Het Predikheren: elke tweede en vierde vrijdag van de maand

Den Brillenman: elke donderdag

Contact

koen.govaert@ommezien.be
kathleen.boogmans@ommezien.be info@ommezien.be

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag

Van 10u tot 17u
Telefoonnummer: 015 69 04 69