Ommezien > Producten > ADL Producten > Vrije tijd

Vrije tijd

Sport en spel is leuk en belangrijk voor jong en oud. Ommezien biedt diverse aangepaste sport- en spelmaterialen die u alleen of in teamverband kunt gebruiken. Bent u op zoek naar een rinkelbal of aangepaste speelkaarten met braille of vergrootte cijfers en letters? Ommezien heeft diverse materialen in het assortiment.

Rinkelbal

Een rinkelbal is een bal waarin een belletje zit. Door het heldere geluid dat de rinkelbal maakt is het duidelijk waar de bal zich bevindt en is een rinkelbal perfect te gebruiken door sporters met een visuele handicap. Natuurlijk is een rinkelbal ook te gebruiken door sporters zonder visuele handicap, de rinkelbal geeft door zijn helder geluid een extra dimensie aan allerlei sport- en spelvormen.

Spellen voor blinden en slechtzienden

Ook voor blinden en slechtzienden moet het mogelijk zijn om gezelschapsspellen te kunnen spelen. Daarom bieden wij vele spellen voor blinden en slechtzienden. Kaartspellen zijn de meest gespeelde spellen ter wereld, daarom biedt Ommezien diverse speelkaarten voor blinden en slechtzienden. Onze collectie speelkaarten bestaat uit speelkaarten met braille-aanduidingen of speelkaarten met grote cijfers en letters en kaarten met een contrasterende achtergrond voor slechtzienden en senioren.

Ons assortiment gezelschapsspellen maakt het voor blinden en slechtzienden ook erg gemakkelijk om bekende bordspellen te spelen. Al onze bordspellen zijn voorzien van extra grote symbolen, duidelijke kleurcontrasten en voelbare symbolen. Zo kunnen blinden en slechtzienden zeer gemakkelijk met deze bordspellen meespelen.

Ommezien

Zaal Zola
Het Predikheren

Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Den Brillenman

Befferstraat 22
2800 Mechelen

Tel: +32 15 69 04 69
Fax: +32 15 69 04 68

Nieuwsbrief

Afspraak maken?

Dat kan telefonisch, per email of via onze facebookpagina

Het Predikheren: elke tweede en vierde vrijdag van de maand

Den Brillenman: elke donderdag

Contact

koen.govaert@ommezien.be
kathleen.boogmans@ommezien.be info@ommezien.be

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag

Van 10u tot 17u
Telefoonnummer: 015 69 04 69