Ommezien verdeelt Waldmann verlichting

Nieuw in het Ommezien assortiment: innovatieve verlichtingsoplossingen van het merk Waldmann. Deze fabrikant ontwikkelt en produceert zowel hoogwaardige lampen voor industrie, kantoor, zorg en gezondheid als systemen voor de medische fototherapie. De uitgebreide knowhow van de Waldmann-lichtingenieurs staat voor kwaliteit en permanente optimalisatie van productiviteit, veiligheid, gezondheid en energie-efficiëntie.

Elke Waldmann ledlamp verspreidt een aangenaam en homogeen licht waardoor storende schaduwen en contrasten tot het verleden behoren. Alle lampen zijn dimbaar, hebben een geheugenfunctie en zijn simpelweg te bedienen met één enkele toets.

Biodynamisch licht is het neusje van de zalm. Dit licht past automatisch de helderheid en lichtkleur aan naargelang het moment van de dag. Op die manier wordt het dag-nachtritme van natuurlijk daglicht gesimuleerd waardoor het slaap en waakritme geoptimaliseerd wordt en het werken onder kunstlicht niet langer hindert.

Ook de loeplampen van Waldmann stralen kwaliteit uit. De hoogwaardige loepen zijn krasbestendig en kunnen worden aangepast waardoor de gebruikelijke vergroting (x2) wordt verdubbeld tot x4.

Ommezien wordt getraind door Waldmann om haar klanten op een deskundige manier te begeleiden in hun keuze van de meest optimale verlichting.  Neem zeker contact met ons op voor prijsvragen en andere vragen en suggesties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *