Nieuwsbrief 11: klaar voor een veilig weerzien!

Woordje van Kathleen

Beste lezer,

Foto Kathleen

Je kan sinds deze week opnieuw terecht bij Ommezien. We hanteren onze gangbare openingsuren. Uiteraard doen wij er ook alles aan om je bezoek aan Ommezien veilig en vlot te laten verlopen:

  • we respecteren de afstand,
  • we dragen mondmaskers en handschoenen en we vragen jou om dat ook te doen,
  • er is ontsmettende gel ter beschikking,
  • onze toestellen worden na gebruik ontsmet.

Maar vooral: we beperken het aantal bezoekers in de winkelruimte.  Daarom vragen we je om zeker vooraf even te bellen of te mailen om een afspraak te maken.

Toegegeven, het vraagt een extra inspanning en de gebruikelijke tas koffie bij een adviesgesprek kunnen we nu niet aanbieden.  Het is heel anders werken maar we beloven dat onze goede service niet in het gedrang komt. Er zijn nog zekerheden 😉!

Een PIR sensor vooraan in de winkel herinnert je aan de maatregelen.  Dit toestel detecteert de aanwezigheid van bezoekers en vertelt vervolgens waar je moet op letten.  Hoor hoe onze boodschap klinkt op de PIR sensor en lees meer over PIR via volgende links:

PIR sensoren zijn bij ons te koop, is dit geen idee voor jouw organisatie, bedrijf, of je eigen plek? Je kan er immers eender welke boodschap door laten afspelen – bijvoorbeeld om gasten attent te maken op obstakels, of om openingstijden mee te delen, of om aan te geven waar de in- en uitgang zijn ….

Respecteer de social distance: je kan nog Maggy’s bestellen

In onze vorige nieuwsbrief had ik het over Maggy, die je helpt om je sociale afstand te bewaren zonder stress.  De bestellingen lopen vlot binnen en je kan nog altijd bijbestellen.  Mensen die al intekenden krijgen begin volgende week van ons een mail met meer info over wijze van betaling en levertermijn. 
 
Maak zeker ook reclame voor Maggy in de organisatie waarin je actief bent of op de werkvloer.

Veel lieve groeten,
Kathleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *