Nieuwsbrief 14: Ommezien enkel open op afspraak

Woordje van Kathleen

Beste lezer,

foto kathleen

Hopelijk lees je dit bericht in goede gezondheid. Het zijn geen gemakkelijke tijden en we hopen dat je de nodige afleiding vindt en de moed erin houdt. Zelf doe ik dat door veel te lezen en ook te schrijven. Over dat laatste en wat het kan betekenen voor blinden en slechtzienden geef ik op 3 december 2020 een webinar. Daarover meer info in onze vorige nieuwsbrief 13, die je terugvindt op onze website.

Je mag me ook altijd bellen om te vragen hoe ik het aanpak. Raak je niet wijs uit het boekenaanbod of heb je een vraag over de tijdschriften en kranten? Ik help je graag verder. Dit is de ultieme tijd om dankzij podcasts en lectuur in een andere wereld te duiken.

Ommezien in Plus Magazine

In de oktober editie van Plus Magazine verscheen er een artikel over hulpmiddelen bij een verminderd zicht. Ook Ommezien en onze missie kwamen hierin uitgebreid aan bod. Je vindt het artikel via onderstaande link.

Voorlopig enkel open op afspraak

We zijn nog altijd te bereiken via onze gekende telefoonnummers of via mail of Facebook. Ook voor advies of om een hulpmiddel op te halen blijven we present. Langskomen in de winkel kan ook, maar voorlopig kan dit enkel op vrijdag.  Om iedereen de gepaste tijd en aandacht te kunnen geven vragen we om altijd vooraf een afspraak te maken.

We doen ons best om online interessante en leerrijke webinars op touw te zetten. Blijf ons dus volgen en aarzel vooral niet ons te contacteren bij vragen of als je meer info wenst.

Of met andere woorden, blijf Ommezien 😉

Veel lieve groeten,
Kathleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *