Nieuwsbrief 15: WEBINAR – tekenen als je blind of slechtziend bent

Ontdek de Thinkable producten op 18 maart 2021

Beste lezer,

Foto Kathleen

Ommezien is in België de enige verdeler van de Thinkable producten Tactipad, Tactile View en MDA (motorised drawing arm). Dit zijn fascinerende oplossingen om tekeningen voelbaar te maken. Deze verhoogde lijntekeningen geven niet-tekstuele informatie door aan mensen die blind of slechtziend zijn. En ze helpen blinde mensen te navigeren in een heel visuele wereld.  Je leest er meer over op onze website Tactipad tekenbord en in onze nieuwsbrief n° 6.

Omdat de omstandigheden niet toelaten om met onze producten naar buiten te treden organiseert Ommezien op donderdag 18 maart 2021 een webinar rond de Thinkable producten.

De bedenker en bezieler van deze revolutionaire tekenhulpmiddelen komt zijn creaties persoonlijk toelichten en geeft meer uitleg bij hoe zijn producten werken. Je krijgt op dat ogenblik ook de kans om vragen te stellen. Nadien kan je eventueel een afspraak maken om bij Ommezien alles nog eens live te bekijken. De webinar wordt in het Nederlands gegeven en deelname is gratis.

Wanneer: 18 maart 2021 van 10u30 tot 12u00

Voor wie:

  • Iedereen die interesse betoont in het voelbaar maken van tekeningen – gebruikers en hun verwanten, maar ook begeleiders, ergo’s en ondersteuners.
  • Mensen die al in het bezit zijn van één of meerdere tactiele tekenhulpmiddelen maar een vraag hebben of nog meer mogelijkheden willen ontdekken.
  • Organisaties en scholen voor blinden en slechtzienden, revalidatiecentra, ..

Hoe: we werken via Teams. Het volstaat om een mailtje te sturen naar info@ommezien.be zodat we jou aan de groep kunnen toevoegen. Je krijgt dan een berichtje terug met een link naar de webinar.

Heb je nu al een vraag of wil je dieper ingaan op een specifiek onderwerp, mail dit dan zeker door. Dan zorgen wij ervoor dat je vraag aan bod komt tijdens de sessie.

Wij kijken alvast uit naar je inschrijving!

Veel lieve groeten,
Kathleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *