Nieuwsbrief 8: Lees je emails met je Webbox

Woordje van Kathleen

Beste lezer,

Foto Kathleen

Het ziet ernaar uit dat we nog een tijdje “in ons kot” moeten blijven.  Ook ons evenement “De wereld in een doosje” rond de nieuwe mogelijkheden van Webbox en Gobox verplaatsen we naar een latere datum.  Maar sommige nieuwigheden kunnen zeker vandaag erg nuttig zijn.  Daarom verklappen we er al eentje in onze nieuwsbrief.  En in deze editie gaat het over … het lezen van je e-mail met de Webbox!

In onderstaand geluidsfragment hoor je hoe het werkt en wat je moet ondernemen om dit te activeren.   Heb je een Webbox en geen e-mail account? Of vind je het wat moeilijk om je mails te lezen op je computer of smartphone? Laat je berichten dan gewoon voorlezen door je Webbox! Ook super leuk om oma en opa te verrassen met een berichtje, of andere mensen die vandaag in isolement zitten. Zo kan je met de Webbox opnieuw een stukje van de wereld naar binnen halen. Neem zeker contact met ons op voor meer info.

Muziek: www.bensound.com

En omdat we met Ommezien graag een positieve boodschap brengen: Elvira houdt eraan om iedereen te bedanken die op één of andere manier aan haar gedacht heeft op haar honderdste  verjaardag.  Je hoort haar bedankje in onderstaand fragment.

Veel lieve groeten,


Kathleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *