Nieuwsbrief n° 6: maatregelen coronavirus

Beste lezer,

Als gevolg van de maatregelen ter preventie van de verspreiding van het coronavirus zal de werking van Ommezien er de komende weken iets anders uitzien. 

Zo blijven we bijvoorbeeld gesloten op zaterdagvoormiddag.  We voeren zelf nog een paar andere maatregelen in, om je op een veilige en verantwoorde manier verder te kunnen helpen.

  • We promoten nog meer het bestellen vanaf de website.  Ondervind je als gevolg van een verminderd zicht moeilijkheden in het dagelijks leven, in de keuken, bij het handwerken of met je mobiliteit? Bel of mail ons, dan bekijken we samen of we een gepaste oplossing kunnen aanbieden tegen een absoluut minimale verzendingskost.
  • Kom je toch nog graag naar de winkel? Geen probleem, je bent nog altijd heel welkom voor een persoonlijke babbel.  We vragen je wel om vooraf even te bellen, zodat we al onze aandacht aan jou individueel kunnen geven.  Dat geeft ons ook de mogelijkheid om ruim voldoende afstand te houden en om alle toestellen te ontsmetten.
  • Op een groot deel van ons assortiment geven we tijdens deze periode mooie kortingen en is de levering gratis.  Bel ons voor meer info!

Pas goed op jezelf.

Lieve groet,

Kathleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *