Onze eerste nieuwsbrief

Woordje van Kathleen

Dit is de eerste nieuwsbrief van Ommezien!

Met onze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van al wat fonkelnieuw is.  Van nieuwe producten in ons assortiment, hulpmiddelen die we in de kijker zetten, kortingen en acties,  ontwikkelingen rond terugbetalingen, …. 

Zo blijf je helemaal up-to-date van het reilen en zeilen in de sector en binnen Ommezien.  Wil je deze nieuwsbrief toch niet ontvangen? Dan kan je onderaan uitschrijven. 

Wie schrijft deze brief?  Kathleen van Ommezien. Ik vind het eerlijk gezegd best spannend en een beetje moeilijk.  Sommigen onder jullie zullen misschien de wenkbrauwen fronsen.  Ze schrijft toch veel en graag?  Ja, helemaal waar!  Maar een haiku of kortverhaal schrijven is helemaal iets anders dan een echte nieuwsbrief.    Toch ga ik mijn uiterste best doen om jullie kort en krachtig te informeren over producten en diensten die ik bijzonder vind of gewoon, die jullie leven een stuk aangenamer maken. 

Onze nieuwsbrief verschijnt na het versturen van dit bericht ook op onze website, in de nieuwsrubriek. En natuurlijk op de Ommezien Facebook pagina.  Daar kan je terecht met al je opmerkingen, feedback en suggesties.  We kijken er naar uit!

Product in de kijker

In deze rubriek stellen we een aantal kleine dagelijkse hulpmiddelen aan je voor.  Vandaag gaat het over een handig opname apparaat: Micro Speak.

“Neem deze zomer helemaal in je op en leg hem voor altijd vast met Micro Speak”

Het maken van geluidsopnames met Micro Speak gaat sneller en handiger dan met de dictafoon app van je smartphone.  En een bijkomend voordeel: je opnames worden niet verstoord door de geluiden van VoiceOver of van een andere schermlezer.

Er zijn er al heel wat enthousiaste Micro Speak gebruikers, waaronder Ronny. Hij vertelt je er mee over in een geluidsfragment dat je hieronder kan beluisteren.

Klik op de afbeelding voor specificaties!

Zomerpromotie

PANDA HD beeldschermloep tafelmodel –  uitzonderlijk  en tijdelijk aan 1.199 €

Panda HD afbeelding
Klik op de afbeelding voor de specificaties!

Ben je nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief?

Nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *