Warm Welkom Weekend

Een nieuwe lente, een nieuw geluid.  Hét moment om een gloednieuw voorleestoestel te ontdekken.  Ommezien nodigt je uit om tijdens het Warm Welkom Weekend in Mechelen de Eye-Pal SOLO  te komen bewonderen.

Het toestel kreeg de naam SOLO omdat het volledig autonoom werkt. Het is ongelooflijk makkelijk in bediening: tekst die je onder de camera plaatst wordt bijna onmiddellijk voorgelezen – niet nodig om eerst de start toets te zoeken. Revolutionair is ook de bediening met eenvoudige handbewegingen voor de camera: daarmee kan je het voorlezen pauzeren of verder laten gaan, of een zin terugkeren.

Er is een mogelijkheid om een beeldscherm aan te sluiten zodat je de gesproken tekst op het scherm kan volgen.  En een boekmodus laat toe om pagina’s van een boek snel na elkaar in te scannen, en nadien te laten voorlezen.  In deze modus wordt de tekst onder andere als een audiobestand opgeslagen op een extern geheugen zoals een USB stick, zodat je dit later kan her-beluisteren op je daisyspeler of PC.

De welbekende Ellen-stem leest de teksten voor.   Maar er kunnen ook andere talen of Nederlandse stemmen geprogrammeerd worden.

Tijdens het Warm Welkom Weekend van 16, 17 en 18 maart biedt Ommezien alle bezoekers een glaasje bubbels aan.  Op vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 u, en op zondag van 14 tot 17u. Wie tijdens die dagen een Eye-Pal SOLO of één van de andere nieuwe producten bestelt, krijgt een mooie Warm Welkom Weekend-korting of een leuke verrassing.

Mechelen bruist en Ommezien bruist mee tijdens het Warm Welkom Weekend!

Koen Govaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *