LargePrint Zwart op Geel - Mac Advance Line Keyboard

Mac Advance Line toetsenborden

Logickeyboard Large Print Apple toetsenborden zijn ontworpen om gebruikers een eenvoudigere en nauwkeurige manier te geven om op het toetsenbord te typen. Of het nu gaat over tekstverwerking, spreadsheets of andere computerapplicaties, met behulp van een toetsenbord met grote letters, cijfers en leestekens is het veel eenvoudiger om uw taken uit te voeren.

Typfouten worden geminimaliseerd en de oogbelasting verminderd. LogicKeyboard gebruikt originele Apple-toetsenborden van hoge kwaliteit en verbetert deze met markeringen met een hoog contrast die lang meegaan. Perfect voor mensen die slechtziend zijn of gewoon een beetje meer hulp nodig hebben met hun gezichtsvermogen.

Mac Advance Line toetsenborden bestaan in drie uitvoeringen:

 

  • LargePrint Zwart op Wit
  • LargePrint Zwart op Geel
  • LargePrint Wit op Zwart

mac-toetsenbord

Mac ALBA toetsenborden

ALBA Large Print-toetsenborden zijn plug & play dankzij een ingebouwde chip speciaal ontworpen voor macOS®. Geen stuurprogramma’s nodig, geen vervelende installatie. Het toetsenbord is volledig compatibel met macOS®.

ALBA Large Print-toetsenborden hebben grote karakters en een hoog contrast. Het toetsenbord is perfect voor slechtzienden.

De optimale hoek van ALBA Large Print-toetsenborden is bepaald in samenwerking met een ergonomische therapeut. De hoek bedraagt 8,5° met de steuntjes achteraan opengeklapt, en 4,5° met de steuntjes gesloten. De afstand tussen de toetsen is 4 mm.

Het schaar-schakelaarmechanisme geeft elke toets verhoogde stabiliteit tijdens het typen.

Mac ALBA toetsenborden bestaan in drie uitvoeringen:

• LargePrint Zwart op Wit
• LargePrint Zwart op Geel
• LargePrint Wit op Zwart

Mac Astra keyboard

Mac ASTRA Backlit toetsenborden

De nieuwe ASTRA-serie, het toetsenbord van de volgende generatie met veel extra’s! Nooit meer moeite om uw toetsenbord te zien tijdens het bewerken in een donkere kamer- het ASTRA toetsenbord biedt vijf selecteerbare lichtniveaus, waardoor voor elke lichtomgeving de perfecte keuze bestaat. De ASTRA-serie is optimaal van dag tot nacht, lichte kamer of zwak, met slechts een tik van uw vinger. Met één kabel voor de USB-hub en een afzonderlijke voor het toetsenbord is de ASTRA-serie ideaal voor het bewerken van systemen die USB KVM-extenders gebruiken en installaties die gegevensbeveiliging vereisen.

Eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Geen software vereist. Soft touch-toetsenaanslag- ideaal voor de hele dag comfort.  Bestaat in één uitvoering: witte karakters op zwarte toetsen.

Ommezien

Zaal Zola
Het Predikheren

Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Den Brillenman

Befferstraat 22
2800 Mechelen

Tel: +32 15 69 04 69
Fax: +32 15 69 04 68

Nieuwsbrief

Afspraak maken?

Dat kan telefonisch, per email of via onze facebookpagina

Het Predikheren: elke tweede en vierde vrijdag van de maand

Den Brillenman: elke donderdag

Contact

koen.govaert@ommezien.be
kathleen.boogmans@ommezien.be info@ommezien.be

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag

Van 10u tot 17u
Telefoonnummer: 015 69 04 69