Ommezien > ADL Producten

Audio

Ommezien heeft een ruim assortiment aan audioapparatuur. Bent u op zoek naar een daisyspeler? Ommezien biedt daisyspelers in verschillende soorten en maten. Ook voor diverse toebehoren bijpassend bij een daisyspeler en overige audioapparatuur bent u bij Ommezien aan het juiste adres.

Comfort

Naast daisyspelers, loeplampen en taststokken biedt Ommezien ook diverse producten die niet persé aangepast zijn voor slechtzienden maar toch handig te gebruiken in huis of huishouden of voor persoonlijk comfort. Producten zoals kookwekkers, Lock-Aid en deurbel versterkers zijn opgenomen in ons assortiment.

Communicatie

Hier vindt u diverse hulpmiddelen die de dagelijkse communicatie vergemakkelijken. Bent u slechtziend? Mogelijk kan een big button telefoon u helpen in contact te blijven met vrienden en bekenden. Bent u blind en wil u wel uw gedachten op papier zetten? Het ruime assortiment brailleschrijfmachines kan dan een uitkomst voor u zijn.

Educatie

Ook wanneer u blind of slechtziend bent wil u blijven tekenen en rekenen. Om dit wat makkelijker te maken heeft Ommezien allerlei hulpmiddelen in het assortiment die deze activiteiten ook voor u eenvoudiger maken. Het assortiment van Ommezien bestaat onder andere uit lees- en werkstandaards, rekenmachines en nog vele andere hulpmiddelen.

Huishouden

Om zelfstandig te koken en huishoudelijke werkzaamheden te vergemakkelijken heeft Ommezien een ruim assortiment aan aangepaste producten die hierbij kunnen helpen. Van aangepaste weegschalen tot vloeistofniveau indicators en labellezers.

Low Vision

Wanneer het lezen van teksten moeilijk voor u is zijn er allerlei hulpmiddelen die u kunnen ondersteunen. Ommezien biedt een ruim assortiment aan loepen. Ook spiegels, lampen, loeplampen en loepbrillen zijn in ons assortiment opgenomen.

Medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen zijn vaak al ingewikkeld genoeg, laat staan wanneer je blind of slechtziend bent. Een gangbare thermometer of bloedsuikermeter beschikt bijvoorbeeld vaak over kleine displays die lastig te lezen zijn. Ook bij het innemen van diverse medicijnen is het overzicht al snel zoek. Daarom hebben wij een breed assortiment aan medische hulpmiddelen voor slechtzienden, blinden en senioren.

Meten

Ook wanneer u blind of slechtziend bent wil u gebruik kunnen maken van meethulpmiddelen zoals thermometers en rolmaten. Daarom biedt Ommezien u diverse aangepaste meethulpmiddelen zoals thermometers en speciale rolmaten met spraak weergave.

Mobiliteit

Ook met een visuele beperking wil u zo zelfstandig en mobiel mogelijk zijn. Gelukkig zijn er allerhande hulpmiddelen die u hierbij kunnen helpen. Ommezien biedt hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking, ook mobiliteitshulpmiddelen behoren tot het assortiment van Ommezien.

Uurwerken

Een normale alarmklok, wekker of horloge is niet bruikbaar wanneer u blind of slechtziend bent. Ommezien biedt daarom een ruim assortiment aan aangepaste uurwerken. Van Twemco kalenderklokken tot aan braillehorloges en sprekende wekkers. Ommezien heeft voor iedereen het passende uurwerk.

Vrije tijd

Sport en spel is leuk en belangrijk voor jong en oud. Ommezien biedt diverse aangepaste sport- en spelmaterialen die u alleen of in teamverband kunt gebruiken. Bent u op zoek naar een rinkelbal of aangepaste speelkaarten met braille of vergrootte cijfers en letters? Ommezien heeft diverse materialen in het assortiment.

Ommezien

Hoogstraat 19
2800 MECHELEN

Tel: +32 15 69 04 69
Fax: +32 15 69 04 68

Openingsuren

Ma - Di
Wo - Do - Vr

Za

Op afspraak
10.00 - 12.30
13.30 - 17.00
09.30 - 12.30