Ommezien > Producten > ADL Producten > Communicatie

Communicatie

Hier vindt u diverse hulpmiddelen die de dagelijkse communicatie vergemakkelijken. Bent u slechtziend? Mogelijk kan een big button telefoon u helpen in contact te blijven met vrienden en bekenden. Bent u blind en wil u wel uw gedachten op papier zetten? Het ruime assortiment brailleschrijfmachines kan dan een uitkomst voor u zijn.

Braille

Communiceert u met behulp van braille? Ommezien.be biedt allerhande hulpmiddelen die u ondersteunen bij het braille, lezen, schrijven en typen. Brailleschrijfmachines maken onder andere deel uit van het ruime Ommezien assortiment. Naast brailleschrijfmachines hebben wij ook Engelssprekende brailleprinters in ons assortiment. Liever brailleschrijven in plaats van typen? Ommezien heeft ook reglettes, prik- en correctiepennen en lettertangen in het assortiment opgenomen. Natuurlijk ontbreekt braillepapier ook niet.

Voorleesapparaten

Met de voorleesapparaten van Ommezien laat u boeken, bijsluiters en andere teksten eenvoudig voorlezen. Behalve het Nederlands bevatten onze voorleesapparaten ook diverse andere talen. Naast het eenmalig laten voorlezen van teksten kunt u de teksten ook opslaan op de ingebouwde harddisk, zo kunt u de teksten nog talloze keren opnieuw beluisteren.

Telefoons

Voor veel mensen is het niet makkelijk om met een reguliere telefoon te werken. Het kan zijn dat bijvoorbeeld de toetsen te klein of te onduidelijk zijn. Ommezien biedt daarom telefoons aan speciaal voor blinden, slechtzienden, senioren en iedereen die graag een duidelijker toestel gebruikt. Bureau telefoons en draadloze telefoons maken deel uit van het assortiment. Op zoek naar een mobiele telefoon, ook mobiele telefoons met duidelijke, grote toetsen maken deel uit van ons assortiment. Op deze manier bieden wij voor ieder wat wils.

Ommezien

Zaal Zola
Het Predikheren

Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Den Brillenman

Befferstraat 22
2800 Mechelen

Tel: +32 15 69 04 69
Fax: +32 15 69 04 68

Nieuwsbrief

Afspraak maken?

Dat kan telefonisch, per email of via onze facebookpagina

Het Predikheren: elke tweede en vierde vrijdag van de maand

Den Brillenman: elke donderdag

Contact

koen.govaert@ommezien.be
kathleen.boogmans@ommezien.be info@ommezien.be

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag

Van 10u tot 17u
Telefoonnummer: 015 69 04 69