Ommezien > Producten > ADL Producten > Uurwerken

Uurwerken

Een normale alarmklok, wekker of horloge is niet bruikbaar wanneer u blind of slechtziend bent. Ommezien biedt daarom een ruim assortiment aan aangepaste uurwerken. Van Twemco kalenderklokken tot aan braillehorloges en sprekende wekkers. Ommezien heeft voor iedereen het passende uurwerk.

Alarmklokken

Wanneer u blind of slechtziend bent is het aflezen van een reguliere wekker niet mogelijk. Daarom zijn er aangepaste wekkers ontwikkeld, Ommezien heeft een ruim aanbod aan deze aangepaste wekkers. Van Twemco alarmklokken met valcijfers en Quartz wekkers met duidelijke wijzerplaat die gebruikt kunnen worden door slechtzienden tot aan wekkers met spraakfunctie van Senseworks.

Twemco klokken

Naast alarmklokken bieden wij u ook duidelijke kalenderklokken van Twemco. Deze Twemco klokken zijn de meest gebruikte klokken in de (ouderen)zorg. Op de Twemco klokken worden de dag en datum duidelijk weergeven, ook heeft de klok een grote en duidelijke wijzerplaat waardoor het aflezen van de tijd eenvoudiger wordt gemaakt. Ommezien biedt diverse modellen Twemco klokken.

Aangepaste horloges

Ommezien biedt een ruim assortiment aan horloges voor blinden en slechtzienden. Ons assortiment horloges bestaat uit slechtziende horloges uitgevoerd met zwarte of witte cijfers op een witte of zwarte wijzerplaat en een collectie braillehorloges voor blinden. De sprekende horloges van het merk SenseWorks hebben zowel een analoge als digitale uitspraak.
Ommezien

Zaal Zola
Het Predikheren

Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Den Brillenman

Befferstraat 22
2800 Mechelen

Tel: +32 15 69 04 69
Fax: +32 15 69 04 68

Nieuwsbrief

Afspraak maken?

Dat kan telefonisch, per email of via onze facebookpagina

Het Predikheren: elke tweede en vierde vrijdag van de maand

Den Brillenman: elke donderdag

Contact

koen.govaert@ommezien.be
kathleen.boogmans@ommezien.be info@ommezien.be

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag

Van 10u tot 17u
Telefoonnummer: 015 69 04 69