Nieuwsbrief 9: Lees en bewaar je post met je Webbox

Woordje van Kathleen

Beste lezer,

Foto Kathleen

In nieuwsbief 8 vertelde ik jullie dat je sinds kort met Webbox ook je e-mails kan ontvangen en laten voorlezen.  Maar daar eindigt het niet bij: er is nóg een hele leuke functie bijgekomen!  Nieuwigheden worden normaal gezien aangekondigd op grote internationale beurzen. Omdat beurzen niet nu niet kunnen doorgaan vertel ik er jullie erover in deze Ommezien nieuwsbrief.

Waar het over gaat? Wel, gisteren ontving ik de allereerste scanner die je aan je Webbox kan koppelen.  Nu zijn de mogelijkheden pas echt onbeperkt!  In deze opstelling kan je niet alleen boeken, kranten, tijdschriften, je e-mails, hoorspelen, podcasts, radiozenders, actualiteit en gesproken televisie-ondertiteling beluisteren. Vanaf vandaag kan je er dus ook gedrukte teksten mee inscannen en laten voorlezen. Denk maar aan je dagelijkse post, recepten, bepaalde passages uit een boek of tijdschrift … .  En alsof dat allemaal nog niet genoeg is kan je de scans onmiddellijk opslaan of doorsturen naar je e-mail adres.  Natuurlijk op de super-toegankelijke manier die we van Webbox gewoon zijn.

In onderstaand geluidsfragment deel ik je mijn eerste bevindingen en mijn enthousiasme! Hier hoor je hoe het werkt en wat je moet ondernemen om dit aan te schaffen en terugbetaald te krijgen. Neem zeker contact op met Ommezien voor meer info.

Muziek: www.bensound.com

Veel lieve groeten,


Kathleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *