Ommezien – update: corona en ons evenement “De wereld in een doosje”

Beste lezer,

Vorige week stuurden we jullie twee Ommezien nieuwsbrieven.  In nieuwsbrief n° 6 bespraken we de impact van de corona maatregelen op de werking van Ommezien.  En in nieuwsbrief n° 5 kondigden we “De wereld in een doosje” aan, een evenement rond GObox en Webbox. Je kan beide nieuwsbrieven hier lezen (Nieuwsbrief 5 en nieuwsbrief 6).

“De wereld in een doosje” vindt plaats op 17 april 2020 in Mechelen.  De inschrijvingen lopen erg vlot, maar de datum – die al langer vast ligt – is nogal kort bij de einddatum van de corona maatregelen.  En we kunnen natuurlijk niet met zekerheid zeggen of deze maatregelen na 3 april 2020 versoepeld of opgeheven zullen worden.

Daarom wil ik je bij deze laten weten dat we dit van nabij opvolgen, en dat we het evenement zeker zullen verplaatsen als dat nodig blijkt.  Natuurlijk zullen we jullie hiervan ruim op tijd op de hoogte brengen.  Dus als jullie meer willen weten over relax lezen of TV kijken met een verminderd zicht, aarzel dan zeker niet om gewoon in te schrijven voor het evenement van 17 april 2020. “De wereld in een doosje” zal veilig zijn, of het zal verplaatst worden!

Lieve groet,

Kathleen Boogmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *